TAXA DE PARTICIPARE

Medic specialist/primar: 2230 RON

*LOCURILE SUNT LIMITATE

 

Plata se face prin transfer bancar:

Beneficiar: PALOMA TOURS, CUI: RO3801712

Cont IBAN: RO12INGB0001008198778950

Banca: ING BANK BUCURESTI


După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistraţi şi online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.

După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați “numărul ordinului de plată” și apoi să Confirmați.

Confirmarea înregistrării pe e-mail o veți primi doar după validarea încasării.

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: lacramioara.tulceanu@palomatours.com sau pe fax: +40 21 314 66 47.

Vă rugam să solicitați factura pe e-mail la adresa lacramioara.tulceanu@palomatours.com, nu se transmite automat.

Toate taxele bancare vor fi suportate de participanţi.

Taxele plătite nu se mai returnează.


 

SECRETARIATUL ÎN TIMPUL CONGRESULUI:

Pentru medicii specialisti si primari este necesara cunoasterea C.U.I.M. (cod unic de identificare al medicului) inscris pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si  puncte EMC numai medicii primari si specialisti membri ai CMR. Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare participant trebuie să contină obligatoriu:  nume și prenume, specialitatea, gradul profesional, codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de MEMBRU al Colegiului Medicilor din Romania.

Această manifestare este acreditată cu 14 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România prin adresa Nr. 12557/20.01.2020.

ÎNREGISTRARE CONFERINȚĂ 2020

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 29.01.2020, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com